Fondat in 1998

Despre
Noi

Raft De Mijloc Tip Gondola
Fondată în 1998, firma noastra se ocupă de proiectarea și instalarea la cheie a echipamentelor pentru Supermarket si Magazine. De-a lungul celor peste douăzeci de ani de activitate, am avut ocazia să ne dovedim competența noastra profesională în calitate de participant la multe investiții din domeniul alimentar si nealimentar.

Referințele noastre pot fi găsite atat la companii retaileri de renume cat si la numerosi parteneri cu afaceri mai mici din domeniul comertului.Succesul eforturilor noastre de a furniza servicii fiabile și atemporale pe termen lung este confirmat de încrederea partenerilor noștri care revin.

Raft Modular De Magazin

 Obținerea satisfacției clienților noștri este cheia consolidării viitoare și a poziției noastre pe piață, pe care dorim să o asigurăm printr-o comunicare flexibilă, servicii de calitate, produse profesionale de inalta calitate și un comportament echitabil de piață care se adaptează nevoilor partenerilor noștri.

Raft Magazin De Perete
Structura gamei noastre de produse ne permite să urmărim cerințele și capacitățile clienților noștri într-o mare măsură, astfel încât să putem oferi soluții personalizate al fiecarui proiect . Pe baza sondajelor la fața locului, propunem mai multe versiuni și, ținând cont de consultările complete ale clienților,oferim cea mai favorabilă soluție din punct de vedere tehnic cat și economic .
Scroll to Top